Despre noi

*** A nu se modifica / sterge ***

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

*** De aici in jos se poate modifica ***

Lasa-ti copilul alaturi de noi,  sa-si traiasca frumos varsta, sa creada in magia lucrurilor, sa-si faureasca vise, sa-si imagineze lumea, sa-si incerce talentele, sa fie iscoditor, sa inventeze, sa cerceteze.

Despre noi

Lasa-ti copilul alaturi de noi,  sa-si traiasca frumos varsta, sa creada in magia lucrurilor, sa-si faureasca vise, sa-si imagineze lumea, sa-si incerce talentele, sa fie iscoditor, sa inventeze, sa cerceteze.

Sa dea frau liber imaginatiei si sa creada, daca vrea, ca lamaile pot fi roz, girafele verzi si hipopotamii rosii.

Toate acestea sunt posibile intru-un singur loc, la Gradinita PINK LEMON!

Le oferim copiilor experiente multiple; ii facem sa incerce putin din toate, pana le identificam talentele si veleitatile, apoi ne concentram pe dezvoltarea acestora.

In Gradinita PINK LEMON  deghizam totul in joc si aventura, oferindu-i copilului un prezent incantator, ce va fi mai tarziu o amintire memorabila.

Stim ca micutii cresc si se dezvolta in ritm diferit; credem in unicitatea fiecarui copil si le pregatim o educatie speciala, particularizata.

Vrem sa creasca intr-un mediu armonios, intr-un spatiu care seamana cu ACASA, un spatiu sigur, cald, vesel si prietenos, cu dotari specifice varstei, program flexibil, cu personal calificat, atent la nevoile copilului si ale parintelui.

Gradinita PINKLEMON inseamna copii fericiti, perfect ingrijiti, care invata in joaca si se joaca serios; inseamna parinti linistiti care-si stiu micutii in siguranta; inseamna profesori si educatori dinamici si deschisi la minte; inseamna o familie extinsa, care ii include atat pe educatori, cat si pe parinti, adica pe cei responsabili cu devenirea celor mici si cu construirea amintirilor frumoase din copilarie.